Сьогодні ввечері відбудеться засідання Ради національної безпеки і оборони України.

У порядку денному засідання питання будівництва фортифікаційних споруд та підготовки позовів проти Росії щодо відшкодування збитків, завданих анексією Криму та окупацією окремих районів Донбасу, передає Інтерфакс-Україна.

"Сьогодні РБНО розгляне ряд питань по фортифікаційним спорудам та підготовці позовів проти РФ у зв'язку з анексією Криму і агресією на сході країни", - розповіло агентству інформоване джерело.

Читайте також: Відсьогодні у повітряних сил ЗСУ новий командувач

За даними джерела, засідання пройде в закритому режимі без участі ЗМІ.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, за словами заступника міністра юстиції Антона Янчука, Україна готує новий позов проти Росії в Європейський суд з прав людини.

Зараз там знаходяться три позови до РФ з боку України.

Проте, Конституційний суд РФ уже підготував грунт для невиконання рішень ЄСПЛ. Так, 14 липня він постановив, що рішення Європейського суду мають виконуватися з урахуванням верховенства Конституції РФ.