18 липня на території Національного експоцентру вперше пройшов фестиваль "Секс і місто". Про це повідомляє kiev.vgorodе.

Організатори заходу попереджали, що відвідувачі знайдуть найрізноманітніші теоретичні знання зі сфери сексу і стосунків між коханцями. Охочі спробували деякі з еротичних технік на собі.

Для фестивалю обрали декілька локацій. Його анонсували на два дні, але вирішили обмежитись суботою.

Дуже популярними були елементи садомазохізму - зв'язування і "порка". Організатори влаштували майстер-клас із розучування маловідомих поз із "Камасутри", а на сусідній локації можна було навчитися основ еротичного масажу.

Ще одним із атракціонів була так звана "бутилочка", спрощений варіант якої знає багато хто ще зі школи.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Для любителів квестів був організований мініквест "50 відтінків сірого", а ті, хто шукають романтичних стосунків, мали шанс знайти собі пару на майданчику для швидкісних побачень - "спіддейтингу".

Читайте також: Вуайєризм найсексуальніших супермоделей у соціальних мережах (фото)

Фестиваль тривав до четвертої години ранку, проте на всю ніч, судячи з усього, залишилися тільки найзапекліші любителі пригод.