У Кривому Розі за $300 член приймальної комісії обіцяла виділити для абітурієнтки бюджетне місце.

У Кривому Розі початок роботи приймальних комісій для студентів розпочався скандалом. У місцевому коледжі затримали на гарячому члена комісії на хабарі.

"14 липня керівник відділу місцевого коледжу вимагала $300 від матері абітурієнтки за сприяння у прийнятті рішення членами державної приймальної комісії гарантованого вступу до навчального закладу за державним замовленням", — йдеться у повідомленні прес-служби МВС, передає racurs.ua.

Жінку затримали прямо під час отримання хабара. Тепер їй загрожуватиме провести найближчі вісім років в'язниці з конфіскація майна.

Читайте також: Українські виші прийматимуть сертифікати ЗНО лише 2015 року

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, відтепер в Україні може з'явиться дієвий метод боротьби із плагіатом у вищих навчальних закладах. Міністерство освіти пропонує відраховувати студентів навчальних закладів за прояви плагіату.