На найвищій горі України поблизу водоспаду травмувався 40-річний турист з Тернополя. Йому на допомогу вирушили шестеро рятувальників.

Про це повідомляє Myinforms

Як стало відомо, чоловік сильно травмував ногу та не міг самостійно пересуватися. О 20:30 до нього прибули рятівники Ворохтянського пошуково-рятувального відділення УДСНС. За інформацією управління ДСНС в Івано-Франківську, близько 21:40 за допомогою нош чоловіка знесли з гори та віднесли до бази відпочинку "Заросляк".

Читайте також: На Миколаївщині фури обвалили міст (фото)

Щороку тисячі туристів з різних куточків світу здійснюють сходження на Говерлу. Туристичний сезон на найвищій точці України триває переважно з початку травня до кінця вересня, в інший час – через високий ризик травмувань на гору дозволяють підніматися лише професійним альпіністам.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще