У Полтавській області з Крюківської виправної колонії № 29 втік в'язень колишній співробітник СБУ.

Як повідомляє прес-служба обласної прокуратури, втікачем виявився житель Сімферополя 1980 року народження. Його засудили за розбій, незаконне заволодіння транспортним засобом та незакінчений замах на втечу з місць позбавлення волі в Чернігівській області.

За фактом втечі відкрито кримінальне провадження. Місцева прокуратура перевіряє обставини втечі. Крім того, прокурори звернулися в Північно-Східне міжрегіональне управління з питань виконання кримінальних покарань і пробації Міністерства юстиції з вимогою перевірити працівників колонії.

Розшук втікача контролює прокуратура.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в СБУ готові всіляко сприяти розслідуванню вбивства відомого журналіста Павла Шеремета і відкриті до діалогу з громадськістю.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще