Голова Одеської облдержадміністрації Максим Степанов купив будинок площею 55 "квадратів" в Окнянському районі за 200 кілометрів від Одеси.

Чиновник уже встиг там прописатися, передає "Думская".

Нові сусіди чиновника чули про те, з ким тепер ділитимуть територію, проте говорять про це скоріше жартома.

В місцевій РДА інформацію про те, що Степанов дійсно прописаний в цьому будинку, підтвердили. Кажуть, поряд з житлом є ще й 17 соток землі.

З якою метою зовсім не бідний чиновник купив хатинку в селі, не повідомляється.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Про статки голови ООДА відомо з минулорічної декларації. На його банківських рахунках і готівкою зберігається 910 тисяч доларів США, 103 тисячі євро і майже 11 млн грн. Усе житло родини губернатора записане на дружину, Наталію Степанову, якій належить квартира в Києві площею 341 кв.м, місце для паркування там же й однокімнатна квартирка в окупованому Донецьку площею 23,3 кв.м.

Губернатор їздить на Range Rover 2014 року, дружина - на Lexus GX460 2013 року. Родина задекларувала коштовності, елітні годинники, шуби.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав, до чого може призвести спроба "одномоментного" позбавлення від корупції.