Місто Путінберг або Путінград може з'явитися на карті Російської Федерації.

І це не жарт, а цілком серйозна пропозиція найбільш палких прихильників господаря Кремля.

Таку ідею під час праймеріз "Єдиної Росії", що проводяться напередодні виборів до барнаульскої міської Думи, висловила Марина Чаузова. Відповідне відео вже пішло гуляти у соцмережах.

Ідею перейменувати Барнаул на честь президента чиновниця озвучила в ході дебатів, присвячених програмі розвитку комунального господарства.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів В Україні почнуть готувати школярів до реального життя: скасовують 11-річку та змінюють предмети
Показати ще

Коли ведучий поцікавився, як така пропозиція допоможе покращити рівень ЖКГ, Чаузова відповіла, що як тільки місто буде перейменовано, "все відразу ефективним стане".

"У нас є лідер у Росії незмінний. Він навіть лідер не тільки Росії, але і всього світу. Дивіться, як Росія з колін піднялася!", – заявила вона на повному серйозі.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", у Євросоюзі прикрутили амбітні мрії Путіна про Росію як супердержаву, озвучивши реальні показники ВВП країни.