Справжнього трансформера створив на базі автомобіля "Лада" керівник театру каскадерів з російського міста Орел Геннадій Кочерга.

Свою розробку він продемонстрував на шоу трюків. Відповідне відео вже з’явилося на YouTube.

За словами майстра, ідея створити трансформера, схожого на персонажів з популярного однойменного голлівудського фільму, прийшла до нього в Сінгапурі. Там він, перебуваючи на китайському ринку, побачив дитячу машинку, що піднімалася і складалася у вигляді робота.

Чоловік придбав її, привіз додому, і, вивчивши принцип роботи іграшки, створив повнорозмірний аналог на базі "Лади".

Своє дітище він назвав "Оптимус Геннадійович Прайм".

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Трансформер здатний перетворюватися з автомобіля в робота на ходу за лічені секунди. Машина обладнана двома кулеметами, і, за словами автора, здатна виконувати всі трюки, що глядачі можуть бачити тільки в кіно.

Окрилений першим успіхом, у наступному році Кочерга планує створити ще два подібних автомобілі.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", у мережі опублікували трейлер п’ятої чаcтини легендарного фільму про трансформерів.