Власники Приватбанку можуть оскаржити рішення про націоналізацію, тому що інформація про видачі кредитів пов'язаним особам, що була оприлюднена Національним банком України, не підтвердилась.

Про це заявив керуючий партнер адвокатського об'єднання Suprema Lex Віктор Мороз – радник власників облігацій, процитувала Юлія Самаєва в "ZN.UA".

"У колишніх власників банку є підстави для оскарження рішення держави про націоналізацію "Приватбанку", однак, наскільки мені відомо, поки що це не входить в їхні плани", - заявив Мороз.

За словами Самаєвої, процес займе кілька років, тому що власники фінустанови захочуть повернути бізнес "у відмінному стані.


Як повідомляв портал "Знай.ua", Юлія Самаєва розповіла в тій же статті, що Ігор і Григорій Суркіси з сім'ями втратили на націоналізації понад 248,6 млн доларів і 574 тисяч євро в кіпрському філії фінустанови.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще