Заборону російських соціальних мереж та інтернет-ресурсів в Україні продовжують обговорювати відомі особи. Українська волонтер, бізнесвумен і громадський діяч Наталія Юсупова також поділилася своєю думкою з цього приводу у Facebook.

"До сьогоднішнього дня я ніколи не користувалася російськими соцмережами "Однокласники і ВК", Господи, як же я жила без цього всього? Я не дивлюся сучасні російські фільми, серіали, не слухаю музику і не купую товари, так було ще задовго до війни, а все тому, що все їх виробництво не вартує і ламаного гроша!", – написала Юсупова.

Вона зазначила, що байдужість до життя соцмереж ніяк не заважала їй у спілкуванні з друзями та знайомими по всьому світу, а також у прослуховуванні музики, пошуку потрібної інформації, допомоги людям, перегляді реклами тощо.

За словами Юсупової, зникнення з її життя Facebook або Google не пробило би її на ридання, зойки та обурення, бо соцмережі не грають важливої ролі в її житті.

"Люди все життя спілкувалися, допомагали іншим, дізнавалися новини без інтернету! Вже дістали зі своїми завиваннями", – заявила волонтер.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Вона помітила, що суспільство всюди не розлучається зі своїми телефонами. Вона порадила українцям читати книжки, спілкуватися наживо і не влаштовувати істерики, щоб звернути увагу один на одного. Волонтер підкреслила, що держава, таким чином, заборонила бізнес окупанта на території країни.


Як повідомляв портал "Знай.ua", 21 травня російська журналістка і хрещениця президента Росії Володимира Путіна Ксенія Собчак обурилася забороною російських соцмереж в Україні. Вона зазначила "важливість" інтернет-ресурсів серед народу, вказавши президенту Петру Порошенку на "втрату 25 млн голосів". Це викликало справжню істерику серед користувачів мережі.