Путін екстрено зібрався до Парижа

Президент країни-агресора Володимир Путін 29 травня позапланово полетить до Парижа. Під час візиту Путін зустрінеться з французьким колегою Еммануелем Макроном. Однією з імовірних причин візиту є виставка, присвячена Петру I, яку відкриють у Версалі.

Військову допомогу від США замінять кредитами

У Білому домі підготували "сюрприз" Україні та низці країн, що отримують військову допомогу. Її хочуть замінити кредитами. Крім України, зміна може торкнутися Пакистану, Тунісу, Лівану, Колумбії, Філіппін та В'єтнаму.

Окупанти намагалися залишити Авдіївку без води

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У неділю, 21 травня, російські терористичні війська в черговий раз обстріляли Донецьку фільтрувальну станцію, яка забезпечує водою десятки тисяч людей.

КНДР запустила нову ракету

Нова ракета, запущена Північною Кореєю, пролетіла близько 500 км. Вона приземлилася у водах біля східного узбережжя КНДР.

Заборона російських соцмереж: провайдерів почнуть карати

Українські депутати готують законопроект, що передбачає покарання для провайдерів, які не закриють доступ до російських соціальних мереж.

Націоналізацію Привату можуть скасувати

Власники ПриватБанку можуть оскаржити рішення про націоналізацію, тому що інформація про видачу кредитів пов'язаним особам, оприлюднена Національним банком України, не підтвердилася.