Волонтерка, командир батальйону "Госпітальєри" Української Добровольчої Армії Яна Зінкевич стала героїнею кліпу на пісню "Як болить любов" Лесика Сама.

Автор композиції виступає у зоні АТО, підтримує та допомагає військовим, розповіла у Facebook волонтерка.

Як зазначила вона, коли їй запропонували знятися у кліпі про сильну жінку, то вона погодилась без вагань.

"Через певні обставини, вважаю себе прикладом для людей, які внаслідок поранень або травм, прикуті до візка", - пояснила вона своє рішення.

Зазначимо, в грудні 2015 року Зінкевич потрапила у серйозну аварію, після якої пересувається лише на інвалідному візку. Її робили операцію в Ізраїлі. Певний час вона провела там, а потім повернулась до Дніпра.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", українська співачка Світлана Тарабарова присвятила зворушливу пісню воїнам 28 ОМБр, які боронять вітчизняні позиції на передовій. Бійці опублікували кліп у соціальній мережі та зазначили, що отримали наказ повертатися живими.