Отримання Україною безвізового режиму з ЄС надихнуло акторів студії "Квартал 95" на нову пародію. Володимир Зеленський та його колеги взяли за основу пісню українського гурту "Гриби"- "Тане лід".

Відповідний ролик опублікований на каналі в YouTube.

У новому випуску "Вечірнього кварталу" Зеленський вже традиційно зобразив українського президента Петра Порошенка, який, за словами гумориста, дотримав свою обіцянку.

Не забули актори натякнути на те, що країна чекала цього важливого рішення давно: "обіцянок чекають три роки, щоб більше захотіли".

Фінал каверу на композицію "Тане лід" закінчується не без іронії: "Всі сідають в літак, в Україні тане народ, хто останнім буде валити, не забудьте світло погасити".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", актори студії "Квартал 95" відмовилися від проектів, які проводило Державне агентство з питань кіно.