Український блогер та волонтер Роман Синіцин назвав регіони України, яким найбільше загрожують сепаратистські настрої.

В інтерв'ю "Апострофу" він розповів, що небезпечна ситуація спостерігається на півдні та на підконтрольній Україні території Донецької області.

"У підконтрольних Україні районах Донецької області більшість мерів підтримували місцевих сепарів. Але зараз вони нормально себе почувають", - заявив Синіцин.

Волонтер вважає, що загроза сепаратизма існує і в Мелітополі, Херсоні та Миколаєві. За його інформацією, до Херсона мали їхати тітушки. Однак сепаратистів, додав він, вистачає скрізь.

"І в Києві є "ідейні". І у Львові можна знайти людей, які за Путіна топлять. Інфекція "руського мира" може кого завгодно заразити", - зазначив Синіцин.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", мешканцям Херсонської області можуть 22 травня показати російське телебачення через профілактичні роботи на телевежі.