Старшокласники канадського міста Ванкувер запам'ятають свій випускний вечір надовго – під час спільної фотосесії у натовп раптово "вбіг" прем'єр-міністр країни Джастін Трюдо.

Про це повідомляє "ВВС Україна".

Затятий спортсмен відомий також добрим почуттям гумору, тому він не розгубився і почав залюбки фотографуватися із підлітками. Після першого випадкового знімку школярі просили Трюдо позувати і посміхатися, адже мало хто може похизуватися випускним альбомом за участю прем'єра.

"Ми просто робили знімки і спілкувалися, і тут біжить Трюдо. Ми спершу такі: чого це прем'єр-міністр Канади бігає уздовж дамби? А потім почали просити його сфотографуватися", розповів випускник Константин Мараґос.

Слід відзначити, що канадці люблять Трюдо за його позитивний настрій та оптимізм – він часто фотографується на серфінгу, у провінції, або на робочому місці із сином.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо цілий робочий день провів у компанії сина – маленький помічник був присутній поруч із батьком навіть під час офіційних зустрічей.