55,4% опитаних українців у віці від 18 років незадоволені роботою президента Петра Порошенка і ще 66,7% - прем'єр міністра Арсенія Яценюка. Це показали результати дослідження Київського міжнародного інституту соціології.

Також з'ясувалося, що 27,1% позитивно оцінюють роботу Порошенка і ще 16,8% задоволені Яценюком.

При цьому найбільш негативні відгуки про діяльність президента у мешканців півдня і сходу України. Зокрема, в східних регіонах Порошенком незадоволені 32,6% респондентів, прем'єром - 54%.

Читайте також: 57% українців за мирні переговори з Донбасом - опитування

У той же час 36,1% опитаних із Західної України скоріше позитивно оцінюють діяльність глави держави, а 21,6% - Яценюка.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Опитування проводили серед 2044 респондентів у 110 населених пунктах, у тому числі в регіонах Донбасу, які під контролем української влади. При цьому дослідження не включає Крим.

Раніше невдоволення українців роботою Порошенка показало опитування TNS On-line TRACK. За його результатами, президентом незадоволені більше половини жителів країни (51%).