Українська збірна перемогла на Кубку світу серед військових та поліцейських снайперів у групі військових, який пройшов у Будапешті.

Про це повідомила прес-служба Нацгвардії України.

Всього в Кубку взяли участь 66 учасників з 18 країн світу. Українська збірна перемогла у групі військових і в індивідуальних, і в групових перегонах. У групі поліції перемогла збірна Угорщини.

Учасники змагань мали влучити у цілі, розташовані на відстані від 15 до 900 метрів. Більшість вправ виконувалися в нестандартних положеннях у різних обставинах, на кількох полігонах. Снайпери вправлялися і в стрільбі з техніки (танк, БТР, вантажівка тощо, і – з багатоповерхівок). До програми входили й нічні стрільби. За турнір кожен учасник виконав близько 30 вправ.

Нагадаємо, як повідомляв "Знай.ua", нещодавно українська артилерія нанесла снайперський удар по телевежі російських окупантів у селищі Тельманове на Донеччині та вивела її з ладу.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще