У Сирії загинули два російських військових радника - капітан російських збройних сил Євген Константинов і начальник розвідувального батальйону Олександр Складан.

За інформацією російських ЗМІ, путінські солдати загинули 3 березня, однак у Міноборони РФ про це офіційно не повідомляли. Під час бою Константинов намагався допомогти пораненому Складан, але вони обидва померли від куль.

Константинов прибув до Сирії у березні цього року. Він готував до боїв армію Асада та займався вихованням солдатів. 32-річного військового радника поховали у Новосибірську, де живуть його батьки.

Детальної інформації про діяльність у Сирії Складана не надали.

Путін втрутився у війну у Сирії восени 2015 року. За офіційними даними, за цей час там загинули 30 росіян. Видання Reuters повідомляло, що ця цифра занижена щонайменше у чотири рази.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", прихильниця Путіна з "Єдиної Росії" запропонувала перейменувати Барнаул на честь російського президента.