Актори студії "Квартал 95" дотепно показали реакцію росіян на отримання українцями безвізового режиму. Цього разу Зеленський і компанія зобразили громадян сусідньої країни у вигляді зомбі.

Пародію на пісню українського гурту "Гриби" вони виконали під час концерту у Туреччині. Гумористична версія "Тане лід" присвячена поїздкам українців до ЄС.

У новому випуску Зеленський не тільки зіграв роль президента Петра Порошенка, а й вдало пожартував, що росіяни, дізнавшись про безвіз, вже "штурмують наш кордон і хочуть стати українцями.

"Знову заполонили Анталію наші брати в шкарпетках і сандалях, поки в Моршині нирки лікували ми, в Трускавці нас поки прочищали, ми збирали на тури, що горять і за тиждень в Туреччині це витратили", - йдеться в іронічному кавері на композицію.

Як повідомляв портал "Знай.ua",гумористи із студії "Кварталу 95" виконали пародію на пісню гурту "Гриби".

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще