У неділю, 19 липня, в Чернігові відбулася сварка між головою Одеської ОДА Міхеілом Саакашвілі і нардепом Борисом Філатовим.

Читайте також: Саакашвілі обізвав Філатова "рейдером" і "накачаним виродком" (відео)

У ході перепалки Філатов відповів Саакашвілі на його зауваження про підкуп виборців пропозицією також почати роздавати їм гроші спільно з провладним кандидатом Березенком, який використовує підкуп у виборчій кампанії. При цьому глава Одещини назвав Філатова "рейдером", "накачаним виродком" і "бандитом".

Нагадаємо, Саакашвілі приїхав на Чернігівщину, щоб "неформально" підтримати Березенка у його виборчій кампанії. Суперником цього кандидата є представник "команди Коломойського" Геннадій Корбан.

При цьому соцмережі моментально відреагували на фразу "накачаний виродок". Користувачі обіграли її в фотожабах і виклали свої варіанти бачення ситуації в інтернет.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще