У Москві на 79 році життя помер легендарний спортивний коментатор Володимир Перетурін.

Про це повідомляють російські ЗМІ, посилаючись на інформацію від дружини. Вона розповіла, що п'ять років тому у нього був інсульт. Після цього він лежав паралізованим.

"Але з 16 березня почалося різке погіршення стану його здоров'я. Кілька разів його госпіталізували: додому, потім назад в лікарню, у нього падав тиск, з нирками почалися проблеми. Останні два тижні він перебував у реанімації", - розповіла вдова коментатора.

Коментаторських кар'єру Перетурін почав в 1970 році, після того, як закінчив з футболом. Його перший вихід в ефір - матч СРСР-Югославія. Тоді через проблеми зі зв'язком не було чутно Миколу Озерова, і Перетурін його підмінив. Довгий час він вважався основним спортивним журналістом спочатку СРСР потім Росії.

Він автор програми "Футбольний огляд", яка виходила в ефір близько 20 років. Також він працював у складі виконкому РФС, визнавався кращим коментатором року. В 1998 році його вразив перший інсульт. На телебаченні Перетурін пропрацював до 2003 року.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в День піонерії, який в СРСР відзначався 19 травня, Московська піонерська організація вирішила ініціювати повернення пам'ятника Павлику Морозову.