Одинадцять з половиною мільйонів рублів заробив за минулий рік глава Чечні та вірний адепт російського президента Володимира Путіна Рамзан Кадиров.

Такі цифри він оприлюднив у своїй декларації.

Це майже удвічі більше, ніж у 2015 році. Тоді політик задекларував шість мільйонів рублів.

Згідно з документом, непогано заробляють і діти Кадирова. З 12 неповнолітніх нащадків Рамзана двоє отримали дохід у сумі по десять мільйонів рублів на кожного. У 2015 році знову ж таки двоє дітей чеченського лідера заробили по 200 тисяч рублів. За що саме вони отримали такі кошти, невідомо.

Що стосується дружини Кадирова, то вона задекларувала "усього" 2,1 млн. рублів.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Також у власності глави Чечні будинок площею 2344,3 кв.м, земельна ділянка площею 3668 кв.м, а у його дружини квартира площею 209 кв.м.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", після скандалу з переслідуванням гомосексуалів Кадировим зацікавилися міжнародні правозахисники.