У четвер, 19 травня, у Зімбабве загинув відомий південноафриканський мисливець Теуніс Бота. Його розчавила слониха, підстрелена іншим учасником сафарі.

51-річний Бота разом з групою мисливців натрапив в савані на стадо слонів зі слоненятами.

Три слонихи, захищаючи дитинчат, напали на людей. Мисливці почали по них стріляти.

Одна із слоних схопила Бота хоботом і підняла в повітря. У цей момент у неї вистрілив інший мисливець, сподіваючись, що вона відпустить його товариша. Однак тварина впала на Бота і придавило його.

Теуніс Бота був досвідченим мисливцем. Серед його трофеїв не лише слони, але і леви та леопарди. Він був власником компанії з організації сафарі-турів, під час яких охочі могли полювати з гончими собаками на оленів і кабанів. Бота часто їздив до США, де шукав заможних клієнтів для свого бізнесу.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Загиблий був близьким другом ще одного відомого мисливця - Скотта ван Зіла, який загинув в Зімбабве у квітні. Останки 44-річного чоловіка знайшли у шлунках двох крокодилів, після полювання, яке розгорнули у зв'язку з його зникненням. Пізніше в шлунку ще одного крокодила знайшли черевик, який був на ван Зілі у день його загибелі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", нещодавно в Зімбабве стався вельми трагічний випадок: крокодили з'їли священика на очах учнів.