У Львові невідомі захопили в заручники людей, і тримали в одній з квартир багатоповерхового будинку. Квартиру з заручниками силовикам довелося взяти штурмом.

Про це повідомляє Zik.

"Сьогодні, близько 16.20 надійшло повідомлення про захоплення заручників у будинку по вулиці Хоткевича, 36. Невідомі захопили заручників і вимагали приїзду мера міста Андрія Садового. З будинку евакуювали всіх мешканців під'їзду", - повідомила речник львівської міліції Світлана Добровольська..

У результаті спецоперації правоохоронців, квартиру з заручниками взяли штурмом.

"У помешканні виявили двох чоловіків та одну дівчину. Зараз встановлюють осіб та з'ясовують обставини", - розповіла вона.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Читайте також: У підвалі Львова заклали "розтяжку" (фото)

Держприкордонслужба повідомляє, що заручниками були нелегальні мігранти.

"Попередньо було встановлено, що в помешканні утримують чотирьох незаконних мігрантів - вихідців з В'єтнаму та Узбекистану. Причетними до утримання людей, скоріш за все, є організатори переправки мігрантів через кордон. Вони вимагали від бранців доплатити кошти у розмірі близько 10 тисяч доларів США за їхню "подорож" до країн Європи", - розповіли у службі.