Різкі висловлювання американського сенатора від штату Арізона Джона Маккейна у бік російського президента Володимира Путіна викликали шквал обурення у коридорах Кремля.

Прес-секретар лідера РФ Дмитро Пєсков заявив, що політик вийшов за рамки, назвавши Путіна "головорізом і вбивцею", передають росЗМІ.

Він наголосив, що про "маніакальну ненависть" Маккейна до Росії відомо всім, як і неодноразовими є його різкі випади в бік кремлівської еліти.

"Напевно, в перший раз такі образи за межею пристойності і за межею того тону, який личив би державним діячам, тим більше такої країни як США", – цитує преса речника Путіна.

У той же час, Пєсков не схильний думати, що подібні заяви якось зашкодять розвитку російсько-американських відносин, оскільки, за його словами, Маккейн "не формує, не визначає і не реалізує зовнішню політику США".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", Джон Маккейн в ефірі Fox News, коментуючи зустріч господаря Білого дому Дональда Трампа з міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим, заявив, що глава МЗС РФ є пропагандистом і ставлеником "головоріза і вбивці" Путіна.