Сьогодні, 22 травня, один з найщасливіших днів у житті - повернення дружини з сином із пологового будинку - обернувся для чоловіка дачею показань і "відпочинком" на лікарняному ліжку.

Як пишуть росЗМІ, мешканець Москви викликав таксі, щоб приїхати в пологовий будинок і зустріти кохану дружину з новонародженим малюком. Водій, не особливо заморочуючись над ПДР, мчав зі швидкістю, відомою одному богу. В результаті авто ледь не потрапило в аварію. Пасажир зробив таксистові зауваження з цього приводу і, напевно, сподівався на вічливу відповідь або хоча б мовчазну згоду, але не тут-то було.

Водій накинувся на чоловіка з кастетом і почав бити, а після цього викинув з машини, повалив на землю і продовжив лупцювати ногами. Зупинив неадекватного таксиста випадковий перехожий, який втрутився в бійку. Водій тут же залишив місце події. Молодий батько все-таки добрався до своєї сім'ї, привіз їх додому і тільки потім звернувся за медичною допомогою. Лікарі діагностували у москвича перелом лицьової кістки і відкриту черепно-мозкову травму.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що в Одесі таксист від відомого сервісу вбив неповнолітню клієнтку.