Відомий російський артист грузинського походження Григорій Лепсверідзе, відомий широкій публіці як Григорій Лепс, отримає медаль ордена "За заслуги перед Вітчизною" II ступеня.

Відповідний указ підписав президент РФ Володимир Путін, пишуть росЗМІ.

У тексті документа зазначено, що приводом для нагородження стали заслуги співака в розвитку культури, великий внесок у підготовку і проведення творчих і гуманітарних заходів.

Другим представником російського шоу-бізнесу, який отримає аналогічну нагороду, названа сексапільна солістка російської поп-групи "Рефлекс" Ірина Тюріна.

Орден Дружби від імені президента вручать співаку Олександру Буйнову, а медаль ордена "За заслуги перед Вітчизною" I ступеня дадуть переможцю конкурсу "Народний артист" Олексію Гоману.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", Лепс поповнив базу українського центру "Миротворець". Його прізвище опинилося там у зв’язку з незаконним відвідуванням анексованого півострову Крим.