Фракція "Блок Петра Порошенко" обговорила питання введення візового режиму з Росією.

Про це сказав член президентської фракції Олексій Гончаренко, передає "Інтерфакс-Україна".

"Сьогодні звучали думки. Більшість висловлювалася проти такої ініціативи їхніх колег, які озвучували (свою позицію з цього питання)", - сказав Гончаренко. При цьому він зазначив, поки ніяких рішень депутати не приймали.

Подальше обговорення очікується 25 травня, сказав депутат. Можливо, тоді і буде висунута остаточна позиція фракції з цього питання. За його словами, введення віз з Росією спричинить за собою ряд проблем. Перш за все, дзеркальні рішення Росії. Тоді в Україні доведеться відкривати консульські центри, там будуть черги. Крім того, проблему створює неконтрольована ділянка кордону.

"Є багато мінусів, а плюси не зовсім очевидні", - підсумував Гончаренко.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що опівночі 11 червня перший українець, в паспорті якого не буде візи, зможе вільно перетнути кордон однієї з європейських країн.