Національне антикорупційне бюро вимагає, щоб ГПУ спростувала заяву про те, що силовики зловили на хабарі співробітника НАБУ.

У Facebook НАБУ опублікувало документи, що вказують на те, що затримана прокурорами людина, з лютого 2017 роки не працює в НАБУ.

"Не дивлячись на дві офіційних заяви з боку Національного антикорупційного бюро, замість вибачень і офіційного спростування прес-секретар Юрія Луценка продовжує наполегливо поширювати недостовірну інформацію про те, що затримана 19 травня особа є працівником НАБУ", - обурюються антикорупціонери.

У НАБУ вимагають офіційного спростування неправдивої інформації. Якщо ж прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган виступила як приватна особа, то на якій підставі вона поширює інформацію слідства.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Національне антикорупційне бюро України пояснило ситуацію з розслідуванням щодо е-декларацій двох народних депутатів - Євгенія Дейдея і Андрія Лозового.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще