Доля "нормандського формату" і Мінських угод вирішиться на саміті G7 в Італії.

Таку думку висловив в ефірі "Радіо Свобода" колишній представник України в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи в Мінську Роман Безсмертний.

Він упевнений, що на саміті будуть враховуватися позиції української та російської сторони. "Там буде вирішена і доля "нормандського формату", і доля мінського процесу. А остаточна крапка буде поставлена ​​в липні, коли в Гамбурзі збереться G7", - сказав чиновник. При цьому він не виключив, що основні події почнуть розгортатися вже після саміту.

Безсмертний зазначив, що багато українських чиновників проводять зустрічі у Вашингтоні, шукають способи і методи, щоб змінити мінський процес. Не виключено, що в "Мінську" братимуть участь США, сказав політик.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що нагадування американського президента Дональда Трампа росіянам про необхідність виконання Мінських домовленостей викликало абсолютно несподівану реакцію з боку Кремля.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще