Професійний італійський найманець Джузеппе Доніні розповів, чому він воює за Україну.

"Насправді, воювати за Україну - це мій спосіб витрачати гроші. Я працюю, роблю свою роботу в інших країнах, щоб прогодувати сім'ю, купити квитки, приїхати сюди. Все оплачено мною. Я не отримав жодного цента тут. Нічого! Просто приїжджаю, щоб зробити, то, що вмію, можу і повинен. Це - частина моєї місії ", - сказав італієць, передає 24 канал.

Він вважає Україну частиною Європи, тому і бореться за неї. "Чому? Тому що це - частина моєї Європи! Це - частина мого будинку, моєї землі".

У розмові з журналістом він зізнався, що йому дуже подобаються українці, та й сам він хоче стати громадянином і отримати наш паспорт.

Він також розповів, що його друг, з яким вони разом воювали на Донбасі, в Італії заарештований. Але він про свій вибір він не шкодує.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що на Донбасі бойовики масово дезертують з лав терористів.