У Японії набирає популярності музичний гурт, який складається з 80-річних бабусь.

Нова група Kbg84 стала справжньою сенсацією у країні. І хоча середній вік співачок 84 роки, їх все активніше слухає молодь. До слова, наймолодшій учасниці 80 років, а найповажнішій – 91 рік. Про це повідомляє AFP.

Співають бабусі переважно народні пісні з сучасним аранжуванням. Співачок вже встигли охрестити ідолами нашого часу в Японії.

"Коли я почула, що хтось назвав нас "ідолами", я подумав, що ідол – це людина, яка прожила довге життя і наближається вже до небес. Але в Токіо мене заспокоїли, пояснивши, що так називають артистів. Раніше я ніколи не бувала ні в Токіо, ні в Осаці, але мені дійсно дуже хотілося побувати там до того, як я відправлюся на небеса", - розповіла одна з учасниць Менека.

Читайте також: Старенька, яка задрімала на переході, стала зіркою YouTube (відео)

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що недавно китайська актриса Сунь Лі запустила новий флеш-моб серед співвітчизників. У мікроблозі на Sina Weibo вона виклала гіфку, на якій закидає руку за голову і дотягується до вуха через підборіддя. Тож азійці підтверджують своє реноме креативних народів.