В Україні скоро на одного регулятора стане менше. Уряд ліквідує Державну санітарно- епідеміологічну службу .

Про це йдеться на сайті "Урядовий портал".

Згідно постанови № 348 від 29 березня 2017, уряд скасував рішення стосовно реорганізації служби, натомість вирішили об'єднати її з Держслужбою з питань харчових продуктів та захисту споживачів.

Причиною ліквідації назвали її функціонування недоцільним, оскільки її завдання виконують інші установи та відомства. Зараз готують ліквідаційну комісію, головою якої призначили Лапу Володимира Івановича.

"Разом з тим подальше функціонування Держсанепідслужби недоцільно, оскільки на сьогодні виконання її функцій забезпечують МОЗ, Держпраці і Держпродслужба", - повідомили представники уряду.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, рік тому НАБУ повідомило про підозру стосовно розкрадання державних коштів та нарахування незаконних премій співробітникам. Тоді звинуватили у злочинних діях голову ДержСЕС Святослава Протаса та ще 80 співробітників.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", у Міністерстві охорони здоров'я ввели нові санітарні норми щодо захисту населення від електромагнітного випромінюваня, що дасть змогу операторам новітнього мобільного зв’язку швидше впроваджувати 4G.