Аудіозапис виступу британського принца Гаррі послужив приводом для протесту старшокласника однієї зі шкіл німецької землі Північний Рейн-Вестфалї Даріо Шрамма, якого підтримали десятки тисяч ровесників.

Підліток закликав вилучити з іспиту з англійської мови завдання, що передбачає розшифрування промови онука королеви Великобританії, передає The Local.

На думку учня, екзамен сам по собі є надзвичайно складним, а аудіозапис з нерозбірливим бурмотінням королівського нащадка практично нікому не вдалося розшифрувати.

За словами представниці учительської асоціації Lehrer NRW Бригіти Бальби, навіть вчителям та носіям мови ледве вдалося зрозуміти, про що говорить принц. Проблему посилювало низька якість аудіозапису.

Під вимогою про повторне проведення іспиту, але вже без надскладних завдань, підписалися понад 43 тисячі людей.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Іспит з англійської мови пройшов в Північному Рейні-Вестфалії в минулого четверга, 18 травня. Його здавали близько 100 тисяч учнів десятого класу.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", принц Гаррі вирішив жити разом зі своєю коханою, американською акторкою Меган Маркл.