Бездомний піаніст із американського міста Сарасота, штат Флорида отримав стипендію в 30 тисяч доларів від університету Spring Arbor для завершення музичної освіти, перерваної колись через брак грошей.

Про це повідомляє USA Today.

"Дональд Гулд, 51-річний безхатько, став зіркою Yotube після появи у Мережі відеоролика з його виконанням на вуличному фортепіано інструментальної версії хіта 1977 Come Sail Away рок-групи Styx", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Бутусов і Шевчук заспівали українською мовою (відео)

Він - колишній морський піхотинець і вивчав теорію музики в коледжі, проте не закінчив навчання через фінансові проблеми. Після смерті у 1998 році його дружини - мав "чорну смугу" у житті. Останні шість чи сім років він - безпритульний.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Після того як про чоловіка розповіла місцева радіостанція, університет Spring Arbor, який він колись не зміг закінчити, оголосив про присудження бездомному музикантові стипендії в 30 тис. доларів для того, щоб він зміг закінчити свою музичну освіту.

Керівництво університету заявило, що Гулд "має унікальний дар до музики, який може використовувати, щоб змінити своє життя".

Щоб допомогти безхатьку розпрощатися з вуличним життям, університет, який є також християнським установою, надав музикантові "християнського коучера".