Поляки збираються обмежити ввезення авто з іноземною реєстрацією до України через труднощі на кордоні та величезні черги.

У зв’язку з тим, що українцям з зареєстрованими в Польщі автівками доводиться раз на п’ять днів перетинати українсько-польський кордон, що призводить до зростання очікування на КПП.

Тому прикордонники змушені посилити контроль за перевезеннями, - повідомляє інформаційно-аналітична група Autoconsulting з посиланням на Міністерство фінансів Польщі.

Посилений контроль необхідний для запобігання порушень законодавства, зокрема попередження в'їзду транспортних засобів, які становлять загрозу для безпеки країни, а також для виявлення порушень у податковому законодавстві.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", правоохоронці займуться "полюванням" на власників не розмитнених автомобілів для виявлення та попередження незаконного ввезення авто до України.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще