Відпочивальники популярного середземноморського курорту Ібіца отримали неприємне враження від прильоту на острів. Принаймні перше враження їм точно зіпсували. В аеропорту пасажирів зустрічали гори сміття, яке не вивозиться через страйк прибиральників.

Працівники служби з прибирання не виходять на роботу через те, що компанія KLE вже кілька місяців не доплачує працівникам.

За тиждень страйків аеропорт Ібіци просто потонув у відходах, які заповнили всі урни та валяються просто під ногами пасажирів, які змушені через сміття буквально перестрибувати.

Крім того, прибиральники прийшли до аеропорту та влаштували акцію, просячи милостиню в пасажирів.

Оператор аеропортів Іспанії уклав угоду з іншою компанією та обіцяє, що прибирання розпочнеться найближчим часом. А поки що туристи фотографуються на фоні безладу та демонструють свій цікавий відпочинок в мережі.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як раніше повідомляв "Знай.ua", на Київщині затримали кілька вантажівок зі сміттям, яке привезли зі Львова.