Смертник підклав бомбу і підірвав її у будівлі стадіону "Манчестер Арена".

Про це повідомляє NBC News з посиланням на джерела в середовищі британських і американських чиновників.

"Кілька офіційних осіб у США кажуть, що влада Великобританії підозрює у скоєнні інциденту в Манчестері терориста-смертника", – написали в Twitter.

За словами співрозмовників телеканалу, перша бомба вибухнула в будівлі, що примикає до транзитної З/Д Manchester Victoria, де вже, як відомо, зупинили рух.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Тим часом, очевидці з упевненістю розповідають про те, що це був вибух. За їх словами, розлетілися якісь осколки, які зачепили людей при характерному бомбі звуці.


Як повідомляв портал "Знай.ua", перша інформація про вибух з'явилася в 22:40 за місцевим часом. Поліція підтвердила інформацію про жертви і поранених. За офіційними даними, загинули 19 осіб, отримали каліцтва – 50. Тим часом, за інформацією NBC News, число жертв зросло: 20 проти 100. Телеканал посилався на власні джерела.

Глядачі прийшли на стадіон, щоб послухати концерт американської співачки Аріана Гранде. Коли почули звуки вибуху і побачили задимлення, всі в паніці почали розбігатися.