Інформація про вибухи на стадіоні "Манчестер Арена" схвилювала Великобретанію. Прем'єр-міністр Тереза Мей прокоментувала подію.

Про це повідомляє Reuters.

Британський прем'єр була небагатослівна. Вона назвала подію після концерту американської співачки страхітливим "терористичним актом", додавши, що правоохоронні органи розслідують інцидент. Інформації ніякої вона не надавала журналістам.


Як повідомляв портал "Знай.uа", 22 травня (23 Київ) на стадіоні в Манчестері виступала співачка Аріана Гранде. В кінці концерту глядачі почули гучні звуки, схожі на вибух. За словами очевидців, будівля наповнилася димом. Це викликало паніку серед публіки, і люди почали розбігатися.

В результаті, за офіційними даними поліції, 19 людей загинули, ще 50 отримали поранення. Телеканал NBC News, пославшись на слова власних джерел, опублікував інформацію про жертви: 20, поранених – понад 100.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За версією ЗМІ, перший ймовірний вибух прогримів на самому стадіоні, в приміщенні, прилеглій до ж/д станції. Другий – поза будівлі. ЗМІ опублікували припущення американських чиновників, які вважають, що вибух здійснив терорист-смертник.