За виступ на міжнародному музичному конкурсі "Євробачення-2017" Джамала отримала мільйонний гонорар, однак особисто їй дісталися лише 360 тисяч.

Всі інші кошти пішли на графіку, костюми, реквізити для шоу і зарплату танцюристам, яких виступало вісім чоловік. Про це в інтерв'ю Кarabas розповів продюсер переможниці 2016-го року Ігор Тарнопольський.

Він розповів, що один костюм Джамали обійшовся у 80 тисяч гривень, другий - в 65 тисяч, анімація - в 120, графіка - в 100. Продюсер зазначив, що всі гроші команда отримала лише за день до фіналу, а весь процес підготовки оплачувався з його кишені і кишені співачки.

На питання журналістів, чому команда не зареєструвала фінанси в Prozorro, Тарнопольський пояснив, що в такому разі довелося б укладати договір з кожним з десятків людей. З урахуванням того, що танцюристи ще не досягли повноліття, то необхідно отримати ще й письмовий дозвіл батьків і підписати з ними ще перелік документів. Тому, аби уникнути паперової тяганини, всю виділену суму записали як гонорар для Джамали.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як Джамала відповіла на критику Меладзе.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще