Вокаліст і гітарист британської групи Radiohead Том Йорк вперше в 2015 році виступив на сцені. Це сталося на фестеваль Latitude Festival, на який він навіть не був анонсований.

Про це повідомляє stereogum.

Музикант вийшов на сцену, коли свою програму виконували хедлайнери фестивалю, група Portishead, і виконав разом із ними їхню пісню The Rip.

"Це однозначно їхній найкращий запис, ніяких сумнівів. Це улюблена пісня з альбому Third. Я її неодноразово виконував зі своєю групою "adiohead під час саундчеків", - казав Йорк.

У 2006 році Том Йорк почав сольну кар'єру, випустивши два альбоми. На Latitude Festival Йорк також вперше виконав кілька треків з нього. Останній повноцінний сольний виступ артиста відбувся п'ять років тому.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Матеріал по темі: Ударника AC / DC заарештували вдруге за місяць

Portishead - колектив з Брістоля, що виконує музику у стилі тріп-хоп. З часу свого утворення в 1991 році група випустила три студійні альбоми і концертний збірник.