Незабаром українці отримають власну соціальну мережу Ukrainians. Ініціативу канадських програмістів щодо створення альтернативи ВКонтакте підтримали навіть більше користувачів, ніж очікувалося.

Про це на сторінці у Facebook повідомили автори проекту.

Для старту проекту фахівцям необхідно було зібрати 50 тисяч голосів до 1 червня, втім українцям настільки сподобалася ідея, що станом на сьогоднішній день за її створення виступили більше 65 тисяч осіб.

Працювали над проектом близько трьох десятків програмістів із компанії StartupSoft, а керувала процесом українка Олександра Струмчинська. Соцмережа Ukrainians підходить до трьох різних платформ, зокрема web, iOS і Android.

Втім, розпочати роботу без урахування думки самих користувачів спеціалісти не збиралися – вони хотіли заздалегідь переконатися, що їхню ініціативу схвалять у суспільстві.

Команда Струмчинської обіцяла розробити продукт протягом чотирьох місяців.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", канадські програмісти запропонували українцям альтернативу російським соціальним мережам. Вони представили ідею вітчизняного ресурсу Ukrainians.