Розлючені венесуельці, які вже кілька місяців протестують на вулицях країни, спалили будинок колишнього президента Уго Чавеса за загибель мирних громадян.

Рідний будинок покійного глави Венесуели підпалили за вбивство 19-річного студента, який загинув від вогнепального поранення у місті Баринасі, - повідомляє місцеве видання El Nacional.

Кадри палаючого маєтку показали в мережі.

Нагадаємо, на вулицях Венесуели громадяни масово вийшли на мітинги. Люди протестують проти нинішньої влади, яка довела країну, багату на нафту, до продовольчого та економічного колапсу. Венесуельці вимагають негайних перевиборів.

Останнім часом мирні демонстрації переросли у криваве протистояння між людьми та силовиками.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", опозиція Венесуели готується до чергової акції, яку назвали "Марш лайна". В якості "зброї" активісти хочуть використати фекалії та вийти проти поліцейських.