В Римі у знаменитому фонтані Треві оселилася колонія щурів, яка щоночі виходить з його водостоків.

Про це повідомило італійське видання Roma.corriere.it.

Фонтан є дуже популярним місцем – він приваблює мільйони туристів на рік. Але зараз там проходять реставраційні роботи. Воду у фонтані спустили ще у грудні 2014 року.

Близько 10-20 щурів перетворили порожній фонтан на ігровий майданчик. Щури обожнюють бігати навколо фонтану і залазити на статую Океану, розташовану позаду водойми. Тварини бігають ще й за його межами – по площі. Це дійсно великі та гидкі щури, деякі з них мають довжину 20 сантиметрів.

Читайте також: П'яна білка влаштувала погром у лондонському клубі

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Знаковий фонтан люди звикли асоціювати з усміхненими туристами, що кидають в нього монети, або з купанням в ньому Аніти Екберг у фільмі Федеріко Фелліні "La Dolce Vita". Тому цей наплив щурів дуже засмутив місцевих мешканців. Вони вважають такий стан фонтану ганьбою для столиці Італії.