Сніданок повинен бути ситним і як і інша їжа приносити нотку задоволення, щоб задати тонус дня. Nutella - один з поширених ласощів дорослих і дітей, який часто ми вживаємо після пробудження.

Як показали дослідження американських вчених з контролю за продуктами і ліками, вдалося зробити висновок, що шоколадний продукт знову і знову ставиться до самого улюбленого сніданку людства. Але з-за великої кількості калорій і цукру в продукті, вміст шкідливих інгредієнтів виробники хочуть знизити вдвічі.

Близько 27 відсотків опитаних співробітників продуктових магазинів, було встановлено, що покупці воліють до Nutella з морозивом, у той час як лише 8 відсотків насолоджувалися цим продуктом намазуючи його на хліб. Таким чином, розмір порції спреду був встановлений в 2 столові ложки, яким намазують люди хліб. Але як стверджують вчені, що ця доза занадто велика для одноразового вжитку. Розмір порції не повинен перевищувати одну столову ложку. Посилаючись на опитування споживачів в 2012 році, який показав, що 60 відсотків з опитаних 722 мам намазують Nutella на хліб, 14 відсотків використовували на бутербродах, 8 відсотків поширили його на крекери і 5 відсотків насолоджуються продуктів у поєднанні з фруктами з фруктами і тільки 2 відсотки їдять його з морозивом.

У двох столових ложках Nutella міститься 11 грамів жиру, 22 грами вуглеводів і 200 калорій. Тому співробітники з контролю продуктів харчування хочуть внести деякі зміни, щоб норма знизилася до однієї ложки під час сніданку.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Шоколадний спред можна зробити в домашніх умовах і більш корисний, ніж ми купуємо в магазинах. Для приготування необхідно взяти один авокадо, кленовий сироп, екстракт ванілі, щіпку солі, сирої какао-порошок. Інгредієнти відправляємо в блендер і змішати до однорідної маси. Альтернатива цукрової помазки не тільки приємна на смак, але і дуже корисна для здоров'я.

Раніше портал "Знай.ua" розповів про те, що найбільш відомим і ефективним джерелом підвищення сексуального потягу вважається шоколад. Його ще називають супутником романтичних відносин. Солодкий продукт стимулює синтез серотоніну і фенілетиламіну, які збільшують радість і сексуальне збудження.