За результатами одного експерименту, фахівці зробили висновок про те, що некрасиві вчені більш розумні і успішні.

Опитаним добровольцям здалися дослідження тих вчених, чия зовнішність була менш привабливою, але цікавими медиками респонденти навпаки вважають тих, хто має гарну зовнішність.

Негарним вченим люди схильні довіряти більше, вважаючи їх більш компетентними, розумними та успішними, ніж їх красиві колеги. Такі висновки показали результати соціологічного дослідження. Добровольцям опитування було запропоновано прочитати статтю або відео, де медики розповідали про своїх дослідженнях. Після чого, учасники експерименту висловили свою думку про те, які люди з фотографій і фільму здалися їм більш привабливими, розумними і гідні довіри.

Якщо відштовхуватися від соціологічного досвіду, то найдостойніші медики це ті, що мають непривабливу зовнішність.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" розповів про те, що фахівці відзначили, що вигляд землянина з майбутнього буде зовсім не схожий на сучасну зовнішність, до якої ми звикли. Детальніше про результати дослідження вчені написали у виданні Іnvaders.