89-річна британська королева Єлизавета II дуже поспішала на недільну службу в церкву і тому, порушуючи правила, проїхала по газону.

Про це повідомляє Daily Mail.

На чотирикілометровій алеї у Великому Віндзорському парку, побачивши по центру дороги молоду пару з дитиною, Єлизавета наказала водієві об'їхати сім'ю по траві.

Фото правопорушення відразу опублікували в газетах. На них видно, що єдиний охоронець сидить на передньому пасажирському сидінні. Машин супроводу поблизу помічено не було. Об'їжджаючи своїх підданих, королева надіслала їм милу посмішку.

Видання Daily Mail взяло інтерв'ю у жінки, яка гуляла парком з чоловіком і сином. Вона розповіла, що впізнала королеву, але часу відійти з дороги у них не було.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Читайте також: Старенька, яка задрімала на переході, стала зіркою YouTube (відео)

"Ми були всі в своїх думках, і їй довелося нас об'їхати", - каже жінка.

До речі, королева - єдина людина у Великобританії, якій дозволено їздити без прав і тільки їй можна роз'їжджати алеєю цього парку.