Окупаційне командування проросійських бойовиків на Донбасі посилює заходи стосовно молоді, яка не хоче там воювати.

Про це повідомили в Головному управлінні розвідки Міноборони України.

"Військові комісаріати" і "правоохоронців" зобов'язали не випускати з "ДНР" і "ЛНР" молодих людей, які їдуть на навчання.

Молодь залякують невизнанням дипломів, отриманих в українських вишах, проводять з ними виховні роботи і погрожують кримінальними справами за дрібні правопорушення із забороною на виїзд до завершення вступної кампанії 2017 року.

Щоб виїхати з окупованих територій, потенційні призовники повинні зібрати безліч довідок, отримання яких навмисно ускладнюється.

Популярні новини зараз
40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Крім того, як повідомили розвідники, терористи почали масово хворіти. Бойовики навіть ввели карантин через збільшення випадків інфекційних захворювань у рядах окремих підрозділів 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1-го армійського корпусу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", бойовики на Донбасі масово дезертирують із лав терористів. Більшість службовців 3-ї омсбр готові втекти з війська агресора.