У британському Манчестері, 23 травня, евакуювали торговий центр Arndale. В одному з приміщень будівлі пролунав гучних хлопок, що нагадував вибух.

Про це повідомляє агентство Reuters.

Відвідувачі та працівники центру почали масово вибігати на вулицю, навколо зібралося десятки людей.

В мережі очевидці опублікували відео подій біля торгового ценру.

Правоохоронці негайно оточили будівлю та оголосили про евакуацію. Поліцейські затримали 23-річного чоловіка. Як саме чоловік причетний до подій у торговому центрі, поліцейські не коментують, також не називають його імені. Однак, правоохоронці перевірятимуть підозрюваного на предмет скоєння теракту.

Британці останню добу дуже налякані у зв’язку з трагічними подіями, які сталися напередодні ввечері, 22 травня, на стадіоні "Манчестер Арена". Близько 22.30 після закінчення концерту американської співачки Аріани Гранде, прогриміли вибухи у фойє стадіону, які забрали життя 22 людей та більше півсотні громадян отримали поранення.

Як повідомляв портал "Знай.ua", відповідальність за теракт на британському стадіоні в Манчестері взяло на себе терористичне угрупування "Ісламська держава".

Прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей висловила співчуття сім'ям загиблих під час вибуху на стадіоні та заявила, що у зв’язку з трагічними подіями призупинить передвиборну кампанію.