Голлівуд оплакує чергову втрату - на 94-му році пішла з життя акторка Діна Мерілл.

За словами її чоловіка Теда Хартлі, жінка страждала на деменцію з тільцями Леві - одним із різновидів набутого недоумства.

Мерілл померла у себе вдома в Іст-Хемптоні, штат Нью-Йорк, пише The Washington Post.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Сучасні глядачі вже навряд пам'ятають акторку, проте колись її вважали однією з найкрасивіших і найбільш стильних жінок у Голлівуді.

У фільмах і серіалах Мерілл особливо добре вдавалися ролі породистих аристократок. Можливо, тому, що вона й сама виросла у багатій родині, яка входила у вищий світ Нью-Йорка.

Втім, зарозумілою та гордою Діна ніколи не була. Актриса була філантропом і часто влаштовувала світські раути для збору коштів на благодійність.

Мерілл була яскравою блондинкою атлетичної статури з витонченими аристократичними рисами обличчя. Критики нерідко порівнювали Діну з її колегою по цеху Грейс Келлі.

Актриса найбільш відома за ролями у фільмах "Операція "Нижня спідниця" з Кері Грантом, "Баттерфілд 8" з Елізабет Тейлор", "Юні дикуни" і "Весілля".

Мерілл також зіграла у серіалах "Бетмен", "Човен любові", "Готель" і багатьох інших. Артистка закінчила кінокар'єру в 2003 році.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", помер легендарний спортивний коментатор.